♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, January 26, 2015

Ringkasan Cuti Hujung Minggu...

Assalamualaikum...

Hai kembali lagi di sini..

Alhamdulillah....walaupun tak update selalu..

Korang apa habaq?..

Biasa la..ada la sikit nak story weekend baru ni,

Merempit pagi Sabtu ke Taman Reaksi Sinar Bukit Dumbar untuk aktiviti mengeluarkan peluh...terbaikkk thok!

Lepas penat berjalan..berlari...kita pergi breakfast di astaka Taman Tun Sardon..

Adoyai tengok baby memang la seronok ...tambah-tambah twin baby ni...yang biru kakak, yang pink adiknya..kakak senyap je tido, adiknya aktif la..mata terkelepok-kelepok..hehe..

Baby girls baru 14 hari.....berkesempatan pergi visit petang Ahad , kawan suami tinggal kat Bertam.

Budak laki sorang ni teruja sangat...mai dekat-dekat nak tengok, sebelum sampai rumah dah bising-bising, "mana adik nie?""mana adik nie?"

Ha kan dah jumpa adik, dua orang lagi tu....sanggup meriba adik tu, lama betui...Mama la lenguh tolong pegang kepala baby, lembut lagi sayang.....siap sayang cium baby , nak balik minta nak bawa balik pula, bukan mainan tau Irfan...anak orang tu..haha

Tak pa...abang Irfan penyayang ni...moga-moga Irfan menjadi anak yang baik, lembut hatinya dan yang penting anak yang beriman ya...

On the way balik dari Bertam...SubnaAllah dapat melihat matahari nak terbenam masa ni, suami la cakap..cepat-cepat ambil gambar, cantik ni...matahari penuh cerah pula tu.....hehe, suami tau isteri dia ni suka ambil gambar....kekekeke..

ok guys...
nanti update lagi ye...
tata...







2 comments:

syawalsimpsons said...

ada gaya dah jadi abg si irfan tu

Nur Inani said...

comelnyaa twins tuu. kita pun ada anak buah twins. ^__^
jom join segmen cik manis