♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, July 4, 2014

Ceria Ceria 1 Ramadhan...

Assalamualaikum....
Salam Jumaat yg Barakah di bulan yang mulia ini..
Alhamdulillah...berkesempatan bertemu di sini lagi...
Senyap kan blog nie...saya memang dah kurang berblog sekarang, facebook pun sama
Sesekali je update...ikut pada keadaan, macam biskut chipsmore , sekejap ada sekejap tak de..

 gambar sebelum 1 Ramadhan...otw nak balik kampung la nie, singgah sebentar mengisi perut...hehe


 love my family....peace Irfan!



Nak abadikan gmbr2 kenangan Ramadhan pertama ritu kat sini...
blog ni tempat simpan kenangan gak la, tu psl kalau nk delete macam tak sampai hati...
byk memori manis, pahit , masin , tawar ada kt dlm blog nie...:)


 sepupu Irfan side Mama...kakak Ain....

ya... sepupu Irfan memang semua gegirl..side Mama dan Baba 
Irfan cucu lelaki sulung bagi kedua2 buah keluarga...tu psl, Irfan yg buli kakak2 sepupu ..haha..





ok2...dapat balik sambut 1 Ramadhan di kedua2 belah kampung, bukan tak boleh balik lain hari..
tapi 1 Ramadhan ni...lain suasana..gitu plak..

Lgpun semua adik beradik balik...side saya, kakak dan adik2 pun balik...side suami pun, adik2 semua blk...
tak kan kita tak mau amik kesempatan bersama2 kan...

fair and square...Sahur di Selama rumah parent saya...then berbuka puasa di Baling rumah fil...sempat noh ko!syukur sebab kampung kami dekat2 juga...:)

Opah sempat lagi buat kek...utk Ain, celebrate birthday in advance...Selamat Ulangtahun Kelahiran Ain, selamat berpuasa tau...

 udah Mak saya pun kena paksa berselfie...kekeke....monopod free kan adooo!

mak saudara Irfan yang baik, tolong Opah kat BAZAR Ramadhan kali nie....terima kasih di atas pengorbanan mu adikku...

 Irfan with makcu yang comel!

dah Irfan ..jangan duk selfie sangat lah, jom cergas nak balik kampung Baba pula...hehe....

eh2....sorry tak de gambar kt kampung suami...hehe..ada tu ada...tp tak leh nk up kat sini....hikss...

Nanti inshaAllah...kita berbuka puasa sekali lagi ye...miss uols!

ok daa...tata..
Happy Weekend, yeayyy Monday penang public holiday...cuti!
jumpa lagi ...
nnti kalau ada cerita nak share lagi..
saya update k...
terima kasih jenguk sini !



8 comments:

Nad MamaZN said...

selamat berpuasa kak zura!

Sidratul Muntaha said...

selamat berpuasa
lama betul tak singgah sini

fazilzura said...

EH EHHHH payung ituuu .. rindu beb nak trjah penang .. ko doa la kuat2 moge2 mood laki aku nk g sana...

kali ni mmg meriah la , psl ramai dak2 tecik .. berlari2an tgk monyet wakakakakakaka...

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Nad~

slmt berpuasa juga buat nad sklrga..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Ayu~

slmt berpuasa gk ayu...
tu la...km pon lama tk siggh blog ayu..huhu

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

fazilzura~

ko pujuk rayu la laki ko dtg berjimba2 kt png lagi..hehe...

ya la..masing2 dh tmbh ahli kan...meriah la..

QasehnyaRania said...

dua dua balik ye.alhamdulillah.
selamat berpuasa :)

Siti Fatimah said...

maaf lama tak jengah. dalam proses membahagikan masa ni.