♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, June 10, 2014

Weekend | Irfan dan Kakak Ain

Assalamualaikum....
hai bloggers...sure ramai tak singgah sini
sbbnya dah lama tak update
then tak glamor macam org lain..hehe...
ate bukan blogger tegar.
sebenarnya ada je tuan blog ni..
cuma mmg tak de masa
dan dah jemu nak blogging ni...:(
sorry la uols kalau saya tak blogwalking blog korang.
yg sempt pun kdg2 as silent reader je...

ini pun ada je gmbr 3-4 keping snap masa treatment untuk Irfan..
Babanya pergi "cuti2 lgkawi", Mama malas nk blk kg...
Nasib baik my Ayong rajin mai penang..

 petang sabtu br keluar...ayong ajak bawa anak2 main kat playland....nak keluar awai, cuaca panas sgt...

 pergi Jusco, Queensbay je....wajah mereka yang seronok...




tak la boring Irfan, ada kakak Ain....Irfan now pandai dah tanya orang2 yang rapat dengan dia, terutama...Kakak tasya, Kakak emysa, Kakak Ain ..sepupu2 kesayangan...but kdg2 geram juga sebab Irfan kadang2 terkasar sikit ngan sepupu dia.....anak lelaki kan...


okey lah...tu aje nk cerita ceriti....
tata.....
thks uols...


10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

SUKANYA DIA

syawalsimpsons said...

eindu mung....adoiii cumill je dak irfan ni kan

Nad MamaZN said...

dua2 belah keluarga baba n mama, sepupu irfan semua pompuan ek?

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Hanum~

Suka la..hehe

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Sue~

rindu hg gak..
tk de masa nk BW la..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Nad~

ha nad...
dua2 belah spupu pompuan...
pak saudara ada la ...hehe..

Siti Fatimah said...

best la irfan bila ada org bermain.

nak msuk jugak dalam bola bola tu boleh?

lieyalatif said...

ishh femes tak femes zura yg penting kite kawan kan.... bace cite zura seolah2 kite ambil berat laaa gitu...auwwww~!!

adoii ni jgn kate irfan, kalo dayyan dpt main kat sini mauuu bercinta ajak balik ni hahaahahaha

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

Siti~

ya la weh
nk nk ada kawan...hehe

kalau hg masuk dlm tu..tk de spce bdk2 ni nk main..haha

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

lieya~

ohhh yeahhh...thks lieya...amik berat kt iols ni ha.....

sorry ak tk de mood nk BW la skrg...mcm nk sggh2 nk delete dah blog...huhu..

tu pon jenuh pujuk gk lieya...seb baik dia ok ..nk blk gk..km kena umpan mende lain..haha