♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, April 27, 2012

Balik Kampung: Tokwan Sakit…

Assalamualaikum…..haiiiiiii!!!, 

Salam Hari Jumaat….hrp2 semua sehat belaka yer…

Hohohoho…..baru timbul je nie, nasib baik tk tenggelam…huhu….biasa la, blog nie berupdate ke tk berupdate ke….ada sapa kesah pun….lantak la. Sekarang nie byk yg buat hal masing2…zaman skrg, dl lain skrg lain…dl b’dua skrg b’tiga…hahahaha…..Maap2 sy melalut sudah….mentang2 la duk dkt ngan laut, karot komedia ….kekekeke..
21042012806
Balik pd cerita asal k…family kecil Zura@Iwan ritu balik kg sy lagi…emergency case, plan asalnya weekend ritu balik kg en hubby…tp sbb nk melawat tokwan aku so kami blk ke Perak dl.
21042012808
Aliff Irfan bgn awai….buat muka apa la mcm tue….
21042012809
Dapat jumpa Cu La lagi….
21042012810
Aliff heran tgk Moyang dia….sian Moyang…
21042012813
Tokwan sy eksiden kena lggar kereta….nk bgn pun tk larat, pkembangan t’kini tokwan kena admit kat TMC, Taiping…semoga Tokwan kami…cepat sehat….huhu..
21042012821
Lepas melawat Tokwan, kami bergerak balik ke Baling plak…kg en Hubby, see…Aliff seronok betui, duduk mcm dh bleh duk betui….hahaha.

Nasib baik kg dekat2….nk blk kg kena ikut giliran gk taw….fair n square….hehe. Baru la ada pesefahaman..mana yg penting didahulukan…tima kasih byk2 pd Hubby yg sgt2 memahami dan s’org yg penyanyang ekceli….tmbh2 pd anak dier….hehe, Mama dia pun syg….ahakss…

** Hari ni last in house training......best gak...layannnnn....hehe

** Ouchhh....insyaAllah ada dua kenuri nak pergi weekend nie, excited dong nk jumpa shbt2 lama....windu la....


4 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

saya 1 teluk intan ngan hubby pun kena gilir2 jugak, huhu!

Gieyana said...

Moga Tok Wan hg cepat sembuh k..

zura@iwan said...

@Nad @ MamaZakwan


ye la..mmg kena gilir2 la kn..br ada fair..

zura@iwan said...

@Gieyana

amin...mudah2an..thks