♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, February 24, 2012

Wedding Dinner @ Setia Pearl Island

Assalamualaikum…
Last weekend , kitaorg ada jemputan wedding my colleague at Setia Pearl Island Club…wedding ni buat mlm…….tk nk citer pjg…layan gmbr je lah.
P1140924P1140910
Dua Chenta Hati Saya……
P1140913
Adeii…Irfan pndang mn tue…..
P1140915
Sampai lambat gak mlm tu…majlis dh bermula…huhu….Irfan mula2 ok jerk..tgk sn sini, ramai plak org layan dier…last2 bila dgr muzik yg kuat tue..terus muka len…huhu. Dia mgntuk plak lagi….naseb baik Papa dier bw kuar….then tertidu atas riba Papa…thks Papa..
P1140920P1140921
Congratulation to my Opismate Jonathan & Wife...happy 4 u bro…
**Autopublish…

6 comments:

Cho Zila said...

tahniah untuk pengantin... kat mana yerk ni...

wantie said...

wow.. irfan jenjalan ke wedding function yer. makan apa le kat sana tu?

Sian irfan tengok je makanan yer.

ieda said...

lamanya x singgah umah zura ..
apa khabar dik ??

waa cantik tema merah tuu, sukeeee

::NureeN:: said...

setia pearl kat mana mcm pernah tgk ja..
anyway slamat pengantin baru

::NureeN:: said...

setia pearl kat mana mcm pernah tgk ja..
anyway slamat pengantin baru

Leeezis said...

setia pearl kat mana mcm pernah tgk ja.. anyway slamat pengantin baru