♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Sunday, May 30, 2010

Achik's Convocation

Sambung citer ok.....

Tiba la masanya hari konvokesyen Achik pada hari Selasa tu. Owhhh....tak de idea nak citer sgt ler....biar la gambar menceritakan segalanya....hehehehe....

Tamat sudah sesi Achik menerima Ijazah dier...so cari port nak b'posing plak ler...hehe..panas tul hari tu..
Bergambar kami seisi keluarga....Tahniah Achik kerna kejayaan yg telah dicapai skrg, semoga lepas ni b'tmbh lagi rezki kerja ye...amin...
Yeayyyyy.....dah graduate!!!!....
Consentrate nye cik abe ni.....apa news duk baca tu...hikss
Peace selalu....hahaha..
Letihhh.....kita rest dulu....huhu
Adik besar dr Kak ni....kahhhhh....
Dapat siggah beribadah di Masjid Shah Alam yg tersergam indah ini.....terpersona...


~Percutian bersama family tercinta sangat la seronok....penat tu mmg la tak dpt nak dielakkan tp ye la bukan senang, sekali sekala nak becuti bersama2 kan...alang2 adik aku konvo sekali harung ler. Walaupun tak gi jalan mana2 sgt....tp amatlah bermakna......

12 comments:

Diarihatiku1976 said...

lorr... samalah kita konvo hari selasa tu... tak jumpa plak ekk...

el said...

congrat kt adek kamooo
a'ah sure ko penat kan
dah lah cuaca panas segala
aku dulu ms konvo adek aku pun rs nak fengsan hahahahaha

zura@iwan said...

Diari~

lorr ye ke...kakaka...ramai org...x pasan plak kan...len la kalu setting nk jumpa noh...hehe

zura@iwan said...

el~

thks kak el...kekeke...
mmg fenat...aku yg x terima konvo pon aku pon penat...kakaka...bpeluh2 uols...hehe

[-suziey-] said...

tahniah utk adik ko:) syiok tgk org konvo..lg syiok kalu diri sdiri konvo..hjahha..teringt kenangan lalu:p

zura@iwan said...

suziey~

maceh kak suziey...
tu arr....aku pon tingat masa zmn2 aku terima degree dulu...hikss..

fazilzura said...

tahniahhhhhhhhhhhhhhhhhh.. tuk adik mu

zura@iwan said...

fazilzura~

macehhhhhhhhhhhhh kak fazilzura..hehe

Nana said...

tak g icty ke?dah smpai shah alam tu wajib g icty heheh

zura@iwan said...

Nana~

tu la psl....adik pon ada ceta icity...tp kitaorg x sempat la..huhu

wantie said...

berseri seri wajah adik adik hang noh.. yang paling berseri empunya badan yang nak berkonvo tu la...

Mesti la kan. Nak berkonvo ni bukan boleh suka suka konvo jer. Kena pulun habis habisan. betul tak?

zura@iwan said...

wantie~

ye la..beseri2 sbb semua adik2 aku pompuan jerk...kekeke...tuan empunya bdn smpi fenin pala...pns ko..hehe

aaa....suka2 nk konvo ingt sng....semoga dia dpt keja nnti..sng la family aku sket...hehe