♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, March 19, 2010

Selamat UlangTahun Sayang.......

Yang tulus ikhlas
Ingin sekali sekala dirinya dibalas
Walau hanya dengan dakapan di angin lalu

Yang selalu memberi
Ingin sekali sekala jadi penerima
Cukup dengan salam dan manis doa

Aku ingin kau merasakan hebatnya cinta
Dan leburkan saja serpihan calar derita

Selamat ulang tahun sayang
Kini kau bersayap, pergilah terbang
Rentaslah langit cita cita mu
Harap nanti kita ‘kan bertemu

Selamat ulang tahun sayang
Janganlah engkau tak terbang pulang
Ku nanti penuh kerinduan
Selamat tinggal, selamat jalan

Aku hanya inginkan engkau setia
Kerana setia yang mencipta bahagiamu

~Imran Ajmain~

pstt; suka lagu nie........




baju pemberian daku di pakai semalam oleh hb utk pegi Dinner, baju ni aku bagi masa besday hb tahun lepas kut...hikss...

~Semoga dipanjangkan usia......murah rezki abang, semoga apa yang diimpikan tercapai jua akhirnya.....dan juga semoga abang berjaya dalam kerjaya abang sekarang.....


^-^ Hari nie tak dapat nak raikan besday hubby ler....hubby ada game Volleyball di Alor Setar plak....tak per tunggu hubby balik nanti arr.
^-^Gud luck yer Sayang......menang dan kalah adat permainan, yang penting......KERJASAMA & SEMANGAT kesukanan....hehehe...

24 comments:

mamamiera said...

slmt ulang tahun syg nya zura..
smoga syg nye zura pjg umo, murah rezki,
n dpt baby hendaknye.. aminn ;)

shi3la said...

selamat ulang tahunn sayangggggggg...!!!!!

la naper gi main voleyball kat AS lak main kat umah lagik besss tauuu...kahhhhhhh

takper malam nanti buleh main volleyball puas-puas yerk...hadiah harijadi kali nih harap-harap berhasil okeh..caiyok-caiyok..!!

Ena said...

Selamat Hari Ulang Tahun Buat Asben awak ye!..

Moge sentiasa berbahagia dunia akhirat..

zura@iwan said...

mamamiera~

maceh dear....amin2.....sure my sayang sgt2 terharu.

zura@iwan said...

shiela~

nk buat buat cm mn dia depa import gi men volleyball kt AS..kt umah dh men dh...kahhhhh.

shiela dia stay sn la....ari ahad br blk kut....hehe

thks 4 the wishes...

zura@iwan said...

Ena~

tima kasih Ena....tlg jwb bg pihak hb...

amin2....

fazilzura said...

kahhh .. aku pun dh cm shi3la .. nk ucap hapy besday 'sayg' ... kang ado yg kuor asap ..

hapy besday to ure huby..

semoga pjg umur, murh rezeki

zura@iwan said...

fazilzura~

tu la psl shiela tue.....naseb baik aku phm...kahhhhhh. kan nnti en epoi dia yg berasap kut....

tenkui beb.....amin....

el said...

selamat ulang tahun pak iwan..gelek sikit bleh...hehehehe
semoga pjg umur
n bahagia hgga hjg nyawa

zura@iwan said...

el~

hahaha...nnti aku srh dia gelek2 tp utk aku jer la..kahhhhh

amin2....moga2..

Rinna said...

Selamat Ulangtahun kelahiran buat hubby zura.. Moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki dan hidup diberkati Allah.. amin.. :)

iNa said...

happy anniversarry...
moga bahagia ke akhir hayat..
aminnn..

[-suziey-] said...

happy besday to hubby zura..smga segala yg dihajati tercapai dan dimakbulkan ALlah..amin..

alyyani said...

zura, happy birthday tuk hubby ko ye. moga panjang umo & murah rezeki ye

ALoNa Cintamaniszlite said...

syg menyayang..
cinta dikenang
perasaan menjadi rinduuuuuu..wowo..

hehe..semoga kalian terus membahagiakan..
semoga iwan sukses selalu ye.
selamat menyambut ulangtahun kelahiran..

zura@iwan said...

Kak Rinna~

maceh kak rina....amin...

zura@iwan said...

iNa~

ni ulangthn kelahiran hb kite...apa2 pon thks yer...

zura@iwan said...

suziey~

maceh suziey, semoga apa yg diinginkan tcapai...amin....

zura@iwan said...

alyani~

thks fren...hopefully...

zura@iwan said...

Kak Alona~

amboi kak smbil nyanyi lagu sandarkan pada kenangan tue...ok gk zura kdg2 layan lagu ni ngan hb..kahhh.

maceh kak......

Nana said...

happy belated bday utk somi hang ye..
semoga panjang umur

zura@iwan said...

Nana~

thks Nana....amin2...

wantie said...

Lama tak masuk jenguk. selamat ulang tahun kelahiran untuk hubby hang...semoga panjang umur dan rezeki melimpah ruah..

lagu tu???? aku pun suka gak.

zura@iwan said...

wantie~

hehehe...aku pon lama x jenguk hg. masing2 sebok.

maceh yer....amin2...

hg pon suke lagu tu ke...