♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Monday, February 9, 2009

open house CNY OSK

hari sabtu 7hb ritu kami pergi Sungai Petani, OSK our house developer ada buat open house CNY. majlis tu dibuat di depan office OSK tu je....kami p pun dekat2 tengahari dah pun, smpai2 tu terus makan la dah lapar kan. lagipun ritu diaorg suruh datang collect voucher lighting untuk our new house maybe akan siap dlm masa2 tdekat2 ni la.


4 comments:

Ku Murni Ku Izhar said...

Hi Kwn!

Cun nyer blog... Aku punyer ala kadar jer... tak brapa byk ms men'cun'kan blog! hehehe.....

zura said...

bleh la sket2..aku pun br bljr la, tu pun blog aku mn ada ceta sgt..rase nk ceta aku ceta la..hehe

leadleedeea said...

hi kak...thanx for viewin my blog...actually bnyk nk kena blaja lg...blog akak cun lerr..hehe

zura said...

besa la lead, mende baru kan...sama2 kite bljr k. cun ke? tq...