♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, January 13, 2016

Trip to Hatyai : Second Day

Assalamualaikum wbt...
Hari ni pakat duk wordless la noh...tapi blog ni nak cerita panjang sket, gambar pun banyak, bila dah mula update...mai dah aura tu, kekekeke.

Tapi blog kami ni, manjang cerita terobek ja la....hat mana dan kami update, terima kasih la noh sapa yang sudi singgah dan baca blog tak berapa nak best sgt nie. Kami bukan blogger tegar, nak simpan kenangan kat sini mana tau, in future nak rujuk balik ja. 

Back to story terobek kami.....
Hari kedua baru kami mulakan misi jalan-jalan ...makan-makan...

 Hero ni penuh gaya...seronok nak tengok gajah....

 Pagi kami ke Chang Puak Camp dulu.....


Irfan teruja....gajah besar dia kata, nak naik mulanya 500thb/person....tapi tak jadi lah, ramai kot duk menunggu....tak pa save duit..hehe.

Part ni tak boleh blah, siap bayar dah 100thb nak bergambar dengan anak gajah ni...Mama jadi mangsa, Irfan ooo Irfan, dia kata nak ambil gambar dengan gajah kecil katanya, dia ingat kecil sama size dia kot...tengok dekat...besar dari dia, terus dia tak jadi ...menangis tak mau, kahhhh! So Baba paksa Mama posing dengan anak gajah ni...huhu. 

 Haihhhh manja sungguh dia....peluk kuat sungguh...seriau pun ada Mama...huhu

Please be nice ya anak gajah...nasib baik dia baik, risau gak ni...hehe.

Tengok nie....Mama nak belah dari situ, sempat dia tarik bagi ciuman sedasss.....berdesup dia tiup kat telinga Mama....hahaha...

Ok done ...proceed ke Samila Beach plak....

 Pandai hero ni posing....haha....awat keluar air liur banyak sgt tu...hehe...

 Cantik pantai dia.....masa ni, angin kuat, ombak pun kuat....

 Ramai sungguh dorang duk bergambar dengan puteri duyung tu...kami tengok dari jauh ja.....

Selamat ulangtahun perkahwinan yang ke 10 tahun buat Mama dan Baba pada 31/12/2015....ni kiranya advance celebrate anniversary la ye. terima kasih suami, best treatment for us...(credit kat Irfan..pandai snap picture Mama dan Baba)...

update instgram pun ada yang snap picture...hehe..

lunch kat sini je, kat Samila Beach tu..ada ja kedai makan muslim.....so kita makan dulu....lepas kenyang kita balik hotel .

Lagi ada sambungan.....tunggu na...
Happy reading...thank you.




4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

seronoknya holiday

babYpose said...

Bestnya, risau juga tengok duk bawah mulut gajah tu :)

shark said...

bestnya jalan2..
kami nak pi tak tau bila lah..
hehe ;p

kami geli binatang..
nak pegang gajah mmg seriau wei..
hahahah ;p

el said...

berani uols ngan gajah tu
kalo iols pun rs seram2 sejuk gak hahaha