♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Friday, January 2, 2009

PeMbUkAaN My bLoG...

Alhamdullillah berjaya juga akhirnya menjoinkan diri dalam memblogging ni...kekeke...

Assalamualaikum....kepada semua rakan2 seperjuangan dlm bidang memblog ni dan visitor2, actually blog ni kebetulan free2 x buat apa kan so try la memblog ni....kononnya utk pembukaan 2009. Sblm ni ada terniat utk buat blog ni, tp segan maksudnya shy2 la...hahaha, lgpun zura x berapa pandai utk mereka cerita ni...menyusun ayat2 supaya enak dibaca. Moga2 blog zura dpt diterima oleh kalian semua..terima kasih...

Dengan ini, rasmilah laman blog zura&iwan.....actually nk launching 1/1/2009, but x sempat coz kan public holiday so jalan2 la..hehe.. Lagipun kebetulan hari ni 2/1/2009 adalah hari kelahiran abah zura yg ke 57thn, dh pencen pun abah....SELAMAT HARI LAHIR ABAH YG TERSAYANG...

hmm title blog km ceriterayanzur tu ciplak dari ceriterarajalawak......minat punya psl...kekeke.

2 comments:

QasehnyaRania said...

siap nak launching tak tahan..hihi
nway, ada juga tarikh keramat tok diingati smpena hari lahir abah kan ;D

yan jua said...

Qaseh~

hahaha..masa ni kurang pndai nk buat2 blog ni...br nk belajar kan..haha..