♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Wednesday, January 7, 2009

hmm...apa nk coret ni...

salam...
actually x tahu nak coret apa kat blog ni....besa la x de apa ceta best yg nk dicetakan, lgpun nak ceta psl pnulis blog ni, nnti boring lak kan..kekeke.. 2008 ada la isian2 kisah yg menarik, banyak g cuti2 malaysia kan. But this year dont no yet, ada budget lebih bleh la cuti2 malaysia lagi...insyaAllah. kalu bleh 2009 ni, nk la ada penambahan dlm family kami ni...hmm zuriat, pengikat or penyeri lagi rumahtangga kami..mudah2an tercapai, Aminn....
Tak sabar rasanya ingin membelai, memeluk baby, ntahlah...sedih pun ade....huhuhu. Apakan daya kan kite insan biasa, kena la menerima dugaan dari Nya. Kadang2 hati kecil ni, sakit je rase....x tahan menunggu bila lah semua ini akan berakhir, x boleh nak salahkan sesiapa...sebagai wanita kite x minta semua ni, tp normal la...kalau x pregnan lagi, mula la tunjuk seolah2 wanita yg ade masalah....kite la kena buat ini la...itu la....Ya Allah...tabahkan la hati ku ini...semoga aku dpt jalani dugaan dari Mu Ya Allah..
Jika ada sesiapa yang penah mengalami sitausi seperti mana kami lalui ni....memang la teramat paham. Betapa pedih, perit pabila kite sudah berkahwin selama bbrp tahun tp belum berjaya memperoleh zuriat...banding la ngan pasangan yang x mahu zuriat lagi...itu sebaliknya la. Ini yang beriya2 mau zuriat tapi x kesampaian....huhu...haizz...sambil mencoret ni air mata nak mengalir dh ni...sabar2...

2 comments:

mummYaeesh said...

usaha + doa + tawakkal...insyaAllah!
jgn stress sgt..kdg2 sebab terlalu mengharap kita jd lebih stress so just let it go and follow d flow!ala rileks ..baru 3 thn kan...ada org smpai 10 thn tau!

zura said...

thanks mummyaessh....i will happy alwayz..not more think about it. hehehehe...doa2kan for us.