♥♥♥Zura&Iwan - New Entry♥♥♥

Tuesday, December 4, 2012

Trip ke KL | Day 1 ~ Pertama Kali Bersua..Ewahhh!

Assalamualaikum wbt..
Salam Sejahtera...

Sambungan entry Trip Ke KL | Day 1,

Masih hari Khamis hari pertama di KL, selepas breakfast...berehat-rehat kejap di bilik, jam 12.30pm persidangan bermula (amboi macam persidangan umno la plak..haha). 

Berdating di Lobby Hotel Istana, hotel my friend Ismalina check in that day, nak jumpa si dia sedang berkerja so dapat berjimba-jimba kejap time lunch, tu pun dah lajak sampai kul 2pm...kalau berjumpa memang tak stop punya...mengimbas kenangan dulu-dulu katakan...:)

 Ismalina dah bertemu beberapa kali masa reunion setelah berpisah masa form 5, Linda pertama kali berjumpa setelah berpisah masa form 3....inilah si dia yang pertama kali bersua...sangat rindu dekat dia, sebab kami kawan rapat masa form 1 lagi....facebook menyumbang jasa dapat bertemu dengan Linda...

 Masa ni sesi mengutuk (memuji aku la konon) hahaha...Linda nak menangis jumpa kawan dia ni, sebab tak berubah ....macam sekolah dulu...kahhhh!...kembang saya, Linda pun sama...kecik molek macam dulu, sweet aje dia, mcm bertih jagung..pot pet, haha...still single okeh...hehe..

 Hero kecil saya nasib baik sporting that day...daddy dia ada melayan karenah dia kejap...terima kasih en Irwan...hehe..


 en suami asah skill ke..hehe

 Berposing kenangan bersama Ina dan Linda, Linda terpaksa mengundur diri dah, ...sorry Linda sebab kami hang terpaksa masuk office lambat...huhu..

Tak puas jumpa lagi...sebab banyak lagi nak sembang, so gathering seterusnya pada malam berikutnya , yang best lagi sebab ada penambahan ahli bersidang..haha...(masing-masing sibuk calling2 member la plak..hihi)

Smile ...happy jumpa korang ....tak sangka dapat bertemu ....kita jumpa lagi pada jumaat malam okeh.

atas urusan di sini juga saya datang ke KL, so lepas berjumpaan dengan Linda ...saya dan hubby serta Ina gerak ke sini.....Alhamdulillah proses ambil "dokumen penting" Abah berjalan lancar, walaupun ramai orang ...parking dah la limited, nasib baik Ina tunggu dalam kereta kejap..:)

Settled urusan di Pejabat kerajaan tu, kitaorg ronda-ronda ....ronda2 ke mana? owhhh...kena tunggu entry seterusnya la yer...hahaha..

# Slow-slow update la yer.....jangan boring dah la yer....hehehe..

23 comments:

Anum said...

jalan2

♥cikmOt♥ said...

sampai hati...irfan tak sudi pun jumpa iris...sob sob...

Unknown said...

tu dia persidangan wanita nampaknya ni. ramah tul bersembang sembang..

::NureeN:: said...

ooo... mana aku tau hg p kl time ni hhhee

Unknown said...

setelah lama tidak berjumpa pasti banyak cerita2 menarik kan...

nad said...

Seronoknye jmpe kawan lama!
Sejak form3? Lama.giler!

mamaarifakeemaisy said...

Jumpa kwn2x lama mcm tulah...byk cerita :-)

el said...

mana entri otel tu hahaha

Unknown said...

Anum~

jalan2 mmg best...hehe

Unknown said...

cikmot~

ala jgn la iris majuk...nnti Irfan pujuk yer..

Unknown said...

siti~

aha persidangan wanita..haha

Unknown said...

Nureen~

hikss..tu la aku x kabar sgt kt sapa...hg pon lama x chat...hehe..

Unknown said...

PM~

betui tu PM..mmg byk ceta menarik..

Unknown said...

Nad~

aha Nad...kwn akak yg sorang tu lama x jumpa sejak form 3

Unknown said...

mamalieya~

aha mmg...best giler..

Unknown said...

el~

hahaha..entry otel nnti la beb..hahaha

ellynadyra said...

gitulah kalau dh berjumpa, memang sakan borak sampai tak sedar diri!

Unknown said...

elly~

betui tu....smpi x mau blk..haha...

ALoNa CintamaniszLite said...

amek dokumen abah tanpa perlu abah datang kira ok lah...
kalo dia pun kena gi jugak..sian jgk nak travel jaoh, kan..

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

k.Alona~

aha...dh buat surat wakilkan...sblm tu abah dh mai...then dokumen tu x siap lagi..hehe..

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

rindunya kat kl...dulu masa dok sana tak sabaq2 nak blk sini,ni dah blk mengada2 lak nak rindu....hikkks

Unknown said...

ina~

biasa la cm tu la kita...adat la tu..hehe..